• T. [+34] 938 849 088

  TRANSPORT NACIONAL i INTERNACIONAL TRANSPORT NACIONAL i INTERNACIONAL

  LOGÍSTICA EMMAGATZEMATGE i TRANSPORT LOGÍSTICA EMMAGATZEMATGE i TRANSPORT

  AMB  MÉS DE 65 ANYS D’EXPERIÈNCIA EN EL SECTOR, COMPTEM AMB UNES INSTAL·LACIONS DE 11.000M2 DE SUPERFÍCIE, I UNA FLOTA DE CAMIONS DEDICADA AL SERVEI DE TRANSPORT DE MERCADERIES NACIONAL I INTERNACIONAL.

  GRUP RIBÉ

  SERVEI INTEGRAT DE LOGÍSTICA I TRANSPORT NACIONAL I INTERNACIONAL

  GRUP RIBÉ, format per les empreses TRANSPORTS RIBÉ i FILL SL i LOGÍSTICA RIBÉ SL, estem especialitzats en serveis logístics i de transports de mercaderies per carretera. Les nostres instal·lacions estan ubicades en un punt privilegiat i estratègic, a la mateixa localitat d’Espinelves (Osona), a poc més d’un quilòmetre de l’Eix Transversal (C25), una zona de pas cada vegada més concorreguda que travessa Catalunya transversalment, al peu del Massís del Montseny i Les Guilleries, i a escassos quilòmetres de les localitats de Vic i Girona.

  Després de més de 65 anys en el sector, GRUP RIBÉ segueix evolucionant dia a dia amb una filosofia i política molt clara: un sistema de treball basat en la millora continua, i amb un objectiu clarament definit: la satisfacció dels nostres clients amb el màxim valor afegit. És per aquest motiu, que comptem amb un equip de professionals que treballen constantment i amb la màxima eficiència i dedicació per aportar serveis de màxima qualitat als nostres clients i amb les solucions més adequades a cada moment.

  GRUP RIBÉ

  Actualitat

  o1 CUIDEM EL PLANETA

  La reducció d’emissions de CO2  per camions és un dels objectius fixats pel Parlament Europeu a curt termini. A Grup Ribé des del mes de novembre e...

  o1 APOSTEM PER LES ENERGIES RENOVABLES

  Amb la instal·lació de plaques solars en una de les nostres naus, hem optat per un canvi en el model energètic.

  Aquesta inversió ens permetrà redu...

  TOTA L’ACTUALITAT

  Certificats

  La Direcció del GRUP RIBÉ, convençuda de la importància d’una correcta gestió basada en la qualitat i en el respecte al medi ambient, va optar per implementar en les diferents empreses del GRUP RIBÉ, un Sistema Integrat de Gestió de la Qualitat i de Gestió Mediambiental, basat en les normatives UNE-EN-ISO 9001 i UNE-EN-ISO 14001, oferint així un servei amb les màximes garanties, i tenint en compte la incidència de les nostres activitats en el medi ambient.

  //